Ședințele de vineri

PaintingÎn fiecare vineri te poți programa la o ședință de ascultare și sfătuire.
Nu contează cine ești și cu ce fel de problemă te confrunți. Poți fi o tânără adolescentă sau un bătrân singur, o mamă sau un soț, poți fi profesionist sau șomer, pentru mine ești o persoană în căutarea unei soluții. Atât timp cât consideri că ți-ar face bine să discuți cu cineva problema ta, ești binevenit/ă. Ședințele sunt complet gratuite. Dacă dorești, poți face o ofertă, la libera ta apreciere, însă aceasta nu este obligatorie.
Poate te întrebi, pe bună dreptate, de ce fac eu acest lucru, care e motivația mea?
Ceea ce mă motivează este recunoștința. Simt că am primit foarte mult de la viață până acum și primesc în continuare: oameni minunați pe care soarta mi i-a scos în cale, experiențe deosebite, întâmplări care m-au ajutat să cresc, să devin ceea ce sunt acum.
Pentru toate acestea simt o imensă gratitudine și doresc să dau înapoi ceva din ceea ce am primit. Aceste ședințe de sfătuire de vineri sunt modul meu de a-mi exprima recunoștința. De aceea nu cer nimic în schimb, pentru că deja am primit, viața mi-a oferit cu prisosință cele mai bune daruri.
Întâlnirea durează 45 de minute. Pentru a da posibilitatea participării unui număr cât mai mare de oameni, poți veni la o singură ședință. Doar în cazuri excepționale vom putea programa și o a doua sesiune.
Astfel, ca să obții un beneficiu cât mai mare după ședința de ascultare și sfătuire, îți recomand să te gândești dinainte la ea definindu-ți cât mai bine problema și întrebându-te ce vrei să obții de la această ședință. Nu contează atât de mult care e acel lucru pe care vrei să îl obții, cât contează să îți fie ție clar că vii cu un anumit scop. Este ok dacă pur și simplu vrei doar să fii ascultat/ă cu deschidere, nimic altceva.
10-important-intriguing-psychology-articles-2015Ședința aceasta este un dar pentru tine, așa că, înainte de ședință, pregătește-te să primești. Atenție, ascultare, feed-back.
Nu te aștepta ca eu să îți rezolv problema! Singura persoană din lume care o poate rezolva ești chiar tu. Eu voi facilita procesul prin care tu să ajungi să te îndrepți către soluție.